Sartorius Croatia sudjeluje i ponosni je sponzor 4. međunarodne konferencije "Implementacija tehnologije mikroreaktora u biotehnologiji"

Objavljeno: 24. travnja 2017. - 15:21:16

Sartorius Croatia sudjeluje i ponosni je sponzor 4. međunarodne konferencije "Implementacija tehnologije mikroreaktora u biotehnologiji - IMBT 2017", koja se održava u slovenskom gradu Bled, u trajanju od 23. - 26. travnja, 2017. godine.

Cilj konferencije je pružiti platformu za rad, ljudima iz industrije i akademske zajednice, na području rada cross-section mikrofluida, životnih znanosti, analitike i bioprocesnog inženjerstva. Konferencija IMTB omogućuje sudionicima da prezentiraju i raspravljaju o svojim najnovijim rezultatima, razvoju i strategijama unutar tih komplementarnih područja te ih integriraju kako bi stekli nova dostignuća za industrijsku implementaciju.

Imtb -2017-bled -slovenija -s

Na konferenciji sudjeluju istaknuti govornici vodećih istraživačkih institucija i industrije, zajedno s sudionicima različitih podrijetla, uključujući kemijsku, mehaničku i elektrotehničku industriju, medicinu, farmaciju, kemiju, biokemiju, mikrobiologiju i biotehnologiju, gdje predstavljaju svoja nedavna postignuća u području enzimatskih mikroreaktora, stanica unutar mikro uređaja, analitičkih mikro uređaja i intenziviranja bioprocesa i integracije unutar mikro uređaja.

Tagovi:
imbt 2017, sartorius croatia, sponzor, bled, slovenija
 
Sartorius elektronske pipete, picus najpreciznija pipeta