Naš Cubis® II odnio zasluženu pobjedu u kategoriji laboratorijskih proizvoda!

Objavljeno: 13. svibnja 2020. - 10:03:13

Sartorius grupacija ove godine imala je čast primiti nagradu The Scientists’ Choice Awards za novu Cubis II vagu, koja je izabrana kao najbolji novi laboratorijski proizvod u 2020. godini. Službena ceremonija ove godine održana je u Chicagu, a The Scientists’ Choice Awards nagrade svake godine omogućuju znanstvenicima da nominiraju i glasaju za laboratorijske proizvode i proizvođače koji su se svojim specifičnostima istaknuli u području znanosti. Nakon detaljne provjere od strane SelectScience urednika, najpopularnije nominacije objavljuju se na javnom glasanju kako bi znanstvenici mogli glasati za njihove omiljene proizvode u pojedinoj kategoriji. 

Cubis II: Za složene laboratorijske primjene

Konkurencija za najbolji novi laboratorijski proizvod ove je godine bila je žestoka jer su konkurentski proizvodi uključivali pipete iz Corninga i HandyStepa, koničnu cijev iz Eppendorfa, automatizirani inkubator iz tvrtke Thermo Scientific i konkurentsku vagu iz Mettler-Toledo International.

Wl -11227-e _-

„Naš cilj u razvoju Cubis® II bio je razviti proizvod koji podržava složene laboratorijske primjene, a istovremeno je vrlo jednostavan za upotrebu. Pored toga, želimo smanjiti potrebnu fizičku dokumentaciju u laboratoriju i omogućiti jednostavan digitalni prijenos podataka." - rekao je Jan von Steuben, voditelj laboratorijskog razvoja proizvoda za vaganje.

U skladu s tim ciljem, Sartoriusova laboratorijska vaga Cubis® II potpuno je konfigurabilna, visokih performansi i modularnog hardvera i softvera koji omogućuju znanstvenicima da ispune jedinstvene zahtjeve i zahtjeve usklađenosti kako bi maksimizirali operativnu učinkovitost i eksperimentalne rezultate. Cubis® II vaga sadrži tisuće hardverskih i softverskih konfiguracija koje pružaju istraživačima intuitivne aplikacije, automatsko niveliranje i inovativnu tehnologiju zaštitne komore.

Najnovija tehnologija vaganja u industriji

Brojni znanstvenici koji su odabrali Cubis II model kao najbolji laboratorijski proizvod u 2020. godini, ističu njegovu vrijednost i usklađenost s propisima. Jedan od recenzenata istaknuo je: " „Jednostavan za uporabu, samonivelirajući, praktičan, precizan i pouzdan instrument. Ionizator je vrlo koristan za uklanjanje elektrostatičkih naboja pri vaganju finih prašaka. Veliki i lako čitljiv zaslon. Brza i sveobuhvatna podrška nakon prodaje. Dobra vrijednost za novac, čak i ako je investicija visokog standarda."

Cubis II - 2

Nekoliko recenzenata spomenulo je da, pored gore navedenih značajki, Cubis® II vaga u potpunosti zadovoljava 21 CFR dio 11 i EU Dodatak 11. Drugi je recenzent napomenuo da je Cubis® II "jedna od najboljih vaga po mjeri dizajna i preciznosti te najnovijom tehnologijom vaganja u industriji, uključujući automatsko niveliranje." Dirk Ahlbrecht, voditelj laboratorija za upravljanje proizvodima, rekao je: „Ova nevjerojatna nagrada, na osnovu izbora naših kupaca, dokazuje da smo razvili proizvod koji je lakši za rad, koji se integrira u stvarnije procese naših kupaca i u potpunosti je u skladu sa stvarnim zahtjevima standarda kvalitete diljem svijeta, više nego bilo koja druga vaga. Veliko hvala svim znanstvenicima širom svijeta. Izuzetno smo ponosni. "

 

Pojedinosti o nagradama izbora znanstvenika i popis pobjednika u svakoj kategoriji mogu se naći na web mjestu SelectScience.

Tagovi:
Cubis II, vaga, vaganje, nagrada, laboratorijski proizvod
 
Sartorius elektronske pipete, picus najpreciznija pipeta