Nova Cubis® Precizna Vaga - brži i pouzdaniji rezultati za najveće veličine uzoraka

Objavljeno: 29. travnja 2013. - 8:55:32

Zahtjevi vaga mijenjaju se kako se povećavaju veličine uzoraka, a time i potreba za preciznijim te pouzdanijim i bržim rezultatima vaganja. Tu najbolje do izražaja dolazi nova Sartorius Precizna  Vaga Cubis za još brže i pouzdanije rezultate za najveće veličine uzoraka.

Na površini vaganja od 300 + 400 mm čak i najveće posude imaju dovoljno prostora kako bi se osigurala stabilnost vaganja. Kvalitetne površine i lako prenosive upravljačke jedinice omogućuju brzo i temeljito čišćenje.

U zahtjevnijim tehničkim postrojenjima gdje su veličine kontejnera različite i veće količine materijala, zahtjevi za vaganje su znatno robusniji od onih koji se koriste u QC ili u istraživačkim laboratorijima bez da se spominju veći zahtjevi za njihovu zaštitu i čišćenje.

Uz IP54 klasu zaštite i vrhunske kvalitete, glatkih površina, novi modeli Cubis vaga visokog kapaciteta više su nego sposobni izdržati sljedeće uvjete: dosljedno davanje pouzdanih rezultata, rad i u najnepovoljnijim uvjetima te vaganje do 70kg s preciznošću do 0,1g.

Novi modeli Cubis vaga visokog kapaciteta imaju veliki spektar mogućnosti za jednostavnu integraciju procesa što omogućava dodatnu sinergiju za jedinstvena i personalizirana rješenja, pogotovo s MSA zaslonom i Q-aplikacijama.

Tagovi:
cubis, precizna vaga, najveće veličine uzoraka, sartorius croatia
 
Sartorius elektronske pipete, picus najpreciznija pipeta