Novi proizvodi Sartorius Flexsafe vreće za bioproces i novi polietilenski film

Objavljeno: 4. lipnja 2014. - 9:12:16

Novi proizvodi obitelji Flexsafe omogućuju implementaciju jednokratne upotrebe u bioprocesu kroz sve korake proizvodnje lijekova, od razvoja procesa proizvodnje, sve koristeći samo jedan inovativan polietilenski film.

Koncept proizvoda obitelji Flexsafe obuhvaća ključne zahtjeve industrije za implementaciju budućih jednokratnih upotreba u proizvodnji komercijalnih cjepiva i lijekova.

Flexsafe se temelji na višeslojnom, vlastitom polietilenskom (PE) filmu, naziva S80, koji je razvijen u suradnji sa dobavljačima polimera, aditiva i filma.

Standardizirani test rasta stanica koristi se za optimizaciju formulacije filma, utvrđivanje operativnih raspona za ekstruziju, zavarivanje i procese gamma-zračenja kao i za uspostavu specifikacija i procesnih kontrola.

Flexsafe vreće osiguravaju odličan i reproducibilan rast staničnih kultura s najosjetljivijom proizvodnjom staničnih linija. Sa svojim robusnim 400 mikro metarskim polietilenskim (PE) filmom, Flexsafe tvrdi da je najjača i najfleksibilnija vreća na tržištu.

Vreće omogućuju sigurno i jednostavo korištenje čak i u najzahtjevnijim aplikacijama, kao što su dostava tekućina i primjena u velikim sustavima bioreaktora.

Galerija slika

Flexsafe predstavlja potpuno novu generaciju vreća za jednokratnu upotrebu. Svojim kupcima nude kontinuiran rast staničnih kultura, kao i izvanrednu robusnost i fleksibilnost. Osim toga, održivost opskrbnog lanca i dosljednost filma tijekom cijelog proizvodnog procesa je zajamčena. Svaki od tih prednosti predstavlja nove standarde.

Tagovi:
sartorius flexsafe vreće, polietilenski film, uzgoj staničnih kultura, sartorius croatia
 
Sartorius elektronske pipete, picus najpreciznija pipeta