FlexAct® sustavi

FlexAct® MP za pripremu medija

FlexAct® MP je standardizirano konfigurabilno rješenje za upotrebu u biofarmaceutskim procesima. Sustav zadovoljava kompletni razvojni ciklus i potrebe za proizvodnim kapacitetima od 50 L do 3.000 L te omogućuje kontrolu svih kritičnih parametara. Automatizacija omogućava operaterima da obavljaju druge zadatke tijekom operacije pripreme medija.


FlexAct® BP za pripremu pufera

FlexAct® BP je standardizirano konfigurabilno rješenje za pripremu pufera u biofarmaceutskim procesima. Sustav zadovoljava cjelokupni razvojni ciklus i potrebe za proizvodnim kapacitetima od 50 L do 3.000 L te omogućuje kontrolu svih kritičnih parametara. Automatizacija omogućava operaterima da obavljaju druge zadatke tijekom pripreme medija.


FlexAct® CC za uklanjanje stanica i pročišćavanje dubinskom filtracijom

FlexAct® CC je standardizirano konfigurabilno rješenje za pročišćavanje dubinskom filtracijom u biofarmaceutskim procesima. Sustav upravlja uklanjanjem stanica i pročišćavanjem supernatanta iz proizvodnog bioreaktora preko kontrole, koja završava otopinom bez stanica u spremniku. Kroz cijelu aplikaciju sustav prikuplja kritične procesne parametre.


FlexAct® VI za inaktivaciju virusa

FlexAct® VI je standardizirano konfigurabilno rješenje za inaktivaciju virusa u biofarmaceutskim procesima. Sustav je dostupan u dvije varijante primjene i upravlja ciklusima niskog pH inaktivacije virusa putem kontrole recepta, a završava prijenosom filtracije čestica u spremnik.


1 2
 
Sartorius elektronske pipete, picus najpreciznija pipeta