Aseptično zatvaranje boca

MYCAP® CCX sustav za širenje stanica

MYCAP® CCX novi je patentirani sustav za propagaciju stanične kulture. Ovaj zatvoreni sustav s revolucionarnim dizajnom osigurava da se dotok medija, inokulacija, uzorkovanje i prijenos vrši aseptično, izvan laminara.


GL45 MYCAP™ zatvarači boca

MYCAP™ jednodjelni su zatvarači boca za jednokratnu upotrebu koji se upotrebljavaju prilikom aseptičnog prijenosa tekućine. Glavne prednosti MYCAP™ zatvarača su: ušteda vremena, eliminacija pogrešaka i kontaminacije, univerzalna provjera valjanosti, robusne i pouzdane performanse, integralno zatvaranje, jednostavno rukovanje...


MYCAP™ sklopovi za boce

Sklopovi boca MYCAP™ uključuju Nalgene® kvadratne spremnike za medije, koji su gamma ozračeni i spremni za neposrednu upotrebu. Glavne značajke su: spremnost za upotrebu, jednokratnost, jednostavno prilagođavanje, "jedno za sve" silikonsko zatvaranje i jednodijelna konstrukcija. Sklopovi boca MYCAP™ proizvode se u skladu s ključnim načelima GMP-a.


MYCAP™ tube za centrifugu

Sklopovi boca MYCAP™ uključuju Falcon® 15mL i 50mL tube za centrifugu, koje su gamma ozračene i spremne su za neposrednu upotrebu. Glavne značajke su: spremnost za upotrebu, jednokratnost, jednostavno prilagođavanje, "jedno za sve" silikonsko zatvaranje i jednodijelna konstrukcija. Sklopovi boca MYCAP™ proizvode se u skladu s ključnim načelima GMP-a.


 
Sartorius elektronske pipete, picus najpreciznija pipeta