BIOSTAT STR® s BIOBRAIN automatskom platformom

Nova generacija BIOSTAT STR® bioreaktora, odgovara na stroge zahtjeve i složenost proizvodnje, uz uvođenje inovacija koje će promijeniti područje razvoja biofarmaceutskog procesa i proizvodnje. BIOSTAT STR® namijenjen je jednostavnijoj biofarmaceutskoj proizvodnji uz vrhunske upstream performanse i brzu prilagodbu postrojenja vašem proizvodnom procesu. Ova robusna industrijska platforma sastoji se od hardvera, softvera i potrošnog materijala za single-use razvoj procesa i komercijalnu proizvodnju. Bioreaktori BIOSTAT STR® i vreće Flexsafe STR® dolaze u radnim volumenima od 12,5L do 2000L. Sustav pokreće BIOBRAIN, nova automatizirana platforma koja proizvođačima biofarmaceutskih proizvoda omogućuje fleksibilnost za brzo i jednostavno podešavanje sustava u skladu s njihovim potrebama. 

Brza implementacija i besprijekorne skalabilne mogućnosti

Softver koji sadržava sveobuhvatan paket analitičkih alata razvijen od strane iskusnih inženjera i dizajnera, pruža dosljedne rezultate, čak i u postavljanju promjenjivih zahtjeva. Fleksibilnost BIOSTAT STR® sustava omogućuje izvanrednu kvalitetu i produktivnost za stabilan i predvidljiv proces. Potpuno integrirani single-use senzori pružaju podatke u stvarnom vremenu za mjerenje i kontrolu ključnih kritičnih parametara procesa kao što su pH, DO, živuća biomasa, glukoza, laktat i pjena. Neinvazivna mjerenja štede vrijeme postavljanja, poboljšavaju konzistentnost serije te smanjuju potrebu za ručnim uzorkovanjem. BIOSTAT STR® 3. generacije, spreman je za intenziviranje procesa i uključuje funkcionalnosti poput kontrole napajanja, kontrole odzračivanja i povećanja produktivnosti stanica. 

Scale -up

Povezivanje s Umetrics® SIMCA® omogućuje prediktivno, multivarijatno modeliranje i kontrolu, omogućujući proizvođačima da prognoziraju prinos i optimalne vremenske točke prikupljanja u ranim fazama procesa perfuzije. Integriranje u postojeću procesnu infrastrukturu može se postići na više načina: upravljanjem putem upravljačke jedinice BIOSTAT STR® i automatizirane platforme BIOBRAIN koja je povezana s podacima u bazi ili potpunim upravljanjem procesom putem distribuiranih upravljačkih sustava Emerson, Siemens ili Rockwell. Dodatna uzbudljiva značajka za BIOSTAT STR® 3. generaciju je opcijska integracija Emerson DeltaV® kontrole koju podržava Sartorius DeltaV® biblioteka, a koja pruža potpuni pristup i kontrolu iz DeltaV® sustava.

Slika Proizvoda

Glavne prednosti:

  • Brz razvoj procesa i besprijekorna skalabilnost od ambr® do BIOSTAT STR® bioreaktora
  • BioPAT® Toolbox alati - integrirani single-use senzori za nadgledanje i kontrolu ključnih parametara procesa
  • BIOBRAIN automatizirana platforma za fleksibilnu konfiguraciju, brze nadogradnje i jednostavnu integraciju postrojenja
  • Intenziviranje procesa s automatiziranim hranjenjem i odzračivanjem te integriranom funkcijom zadržavanja stanica
  • Spajanje na Umetrics® SIMCA® - prediktivna kontrola za predviđanje i optimizaciju bioprocesa
Tagovi:
 
Sartorius elektronske pipete, picus najpreciznija pipeta