Sartocheck® 5

Nova serija Sartocheck® 5 sustava za testiranje filtera, dolazi u dvije varijante koje odgovaraju specifičnim zahtjevima korisnika: Sartocheck® 5 i Sartocheck® 5 Plus

Sartocheck® 5 uređaj za ispitivanje filtera omogućuje provođenje svih standardnih testova integriteta u kombinaciji s najvišom razinom integriteta podataka, intuitivne upotrebljivosti i najvišim nivoima zdravstvenih i sigurnosnih zahtjeva. Ukoliko automatizacija nije potrebna, a tradicionalni QRM (unos podataka pomoću skenera bar koda, obuka operatera, itd.) je dovoljan za usklađenost s propisima, Sartocheck® 5 uređaj za testiranje filtera idealan je uređaj za vas. 

Sartocheck® 5 Plus uređaj karakteriziraju poboljšane performanse i značajke, kao što su: automatizacija i najviša razina QRM-a za automatsko ispitivanje neispravnih uvjeta ispitivanja. Ukoliko je potrebna automatizacija i postizanje usklađenosti s propisima i najvišom razinom QRM-a, Sartocheck® 5 Plus uređaj zadovoljit će vaše potrebe. Sartocheck® 5 Plus isporučuje se s opsežnim FMEA protokolom koji identificira opasnosti, izračunava RPN i predlaže mjere za kontrolu rizika. 

Sartocheck® 5 Plus uključuje unaprijed utvrđeni plan nadogradnje softvera na dvogodišnjoj ili češćoj osnovi. Nadogradnja softvera uključuje iznimne značajke za poboljšanu:

1. Korisnost – automatizacija i automatski softver

2. Upravljanje rizikom kvalitete – poboljšano otkrivanje izvan uvjeta specifikacije

3. Integritet podataka

4. Zdravlje, sigurnost i okoliš – komplet dodatne opreme za automatsko čišćenje. 

Svaka nadogradnja softvera dolazi s opsežnom procjenom rizika i razvojnom dokumentacijom. 

 Slika Unutar Teksta

 

Tagovi:
Sartocheck 5, Sartorius Croatia, testiranje filtera
 
Sartorius elektronske pipete, picus najpreciznija pipeta