Komparatori težine i mjeriteljstvo

Vakuumski komparator

He komparator je zaštićen od utjecaja okoliša s tlak-stabilnom, nemagnetnom aluminijskom komorom. Jedinstven držač u tri točke je sposoban za rukovanje oba cilindrična utega i silikonskih oblikovatelja učinkovito. Ćelija za vaganje se nalazi u gornjem dijelu u vakuumskoj komori.


Robotski sustavi

Robotski sustavi za usporedbu mase referentnih utega i ispitnih utega. Potpuno automatizirani komparatori mase pojednostavljuju posao u laboratorijima mase. To omogućuje potpune setove standarda mase i ispitnih utega da se mjeri učinkovito unutar najkraćeg mogućeg vremena.


Komparatori težine s automatskim punjenjem alternatora

Komparatori mase s automatskim punjenjem alternatora za potpunu usporedbu mase pojedinačnih referentnih standarda mase i grupa utega. Ti uređaji za mjeriteljstvo mase su pogodni za upotrebu za precizne klase E1 i E2 u glavnim državnim laboratorijima.


Neautomatski komparatori težine

Cubis MCM manualni komparatori mase kombiniraju iskustva iz područja metrologije i tijek rada prema OIML R 111-1. Dostupan je izbor između 14 modela s kapacitetima od 6 g do 64 kg i očitanjima od 0.1 μg do 10 mg.


1 2
 
Sartorius elektronske pipete, picus najpreciznija pipeta