Laboratorijski sustavi za vodu

Pred-obrada laboratorijske vode

Sustav za pred-obradu laboratorijske vode za proizvodnju visoko deionizirane i omekšane vode, bez magnezija i kalcija. arium® 615DI patrone sadrže visoko učinkovitu ionsku izmjenu smole da odstrane katran i anione iz vode razmjenjujući h+ i OH-. arium® 615S sustavi za omekšavanje vode su kompaktni i montirani na četiri valjka.


Sustavi ultračiste vode - tip I

Arium® sustavi za ultračistu vodu dolaze u različitim modelima modularno dizajniranih sistema za proizvodnju vode tipa I za kromatografiju, spektrometriju mase i mnoge druge primjene. S obzirom na vaše individualne zahtjeve i potrebe, možete izabrati između 3 modela uređaja: armin mini, arium mini essential i arium pro.

Na akciji!

Sustavi čiste vode - tip II

Arium® advanced EDI dosljedno isporučuje vodu tipa II najbolje kvalitete pri brzinama do 10 l/h. Uređaj je opremljen s 3 stupnja pročišćavanja koji učinkovito uklanja ione, bakterije, organske nečistoće i druga onečišćenja iz vodovodne vode. Ovaj sustav najbolje iskorištava sva vrijedna svojstva vode, automatski optimizirajući potrošnju.


Sustavi čiste vode - tip III

Arium® advance RO sustav za čistu vodu, koristi se za proizvodnju vode tipa III za opće laboratorijske primjene i za primjene koje zahtjevaju velike volumene RO vode na zahtjev. Uređaj ima najveće zadržavanje iona brzinom do 24 L/h. Kompaktan sustav čiste vode - tip III arium® RO idealan je izbor za dnevnu laboratorijsku primjenu.


1 2
 
Sartorius elektronske pipete, picus najpreciznija pipeta