Sustavi ultračiste vode - tip I

Arium® sustavi za ultračistu vodu dolaze u različitim modelima modularno dizajniranih sistema za proizvodnju vode tipa I za kromatografiju, spektrometriju mase i mnoge druge primjene. S obzirom na vaše individualne zahtjeve i potrebe, možete izabrati između 3 modela uređaja: armin® mini, arium® mini essential i arium® pro. Uređaji se mogu naručiti kao jedinica koja se montira na zid, sustav za radnu površinu ili ugradbeni sustav. Arium sustave za ultračistu vodu odlikuje uvjerljiv inovativan dizajn, kvaliteta i jednostavnost upotrebe. 

arium® mini sustav ultračiste vode - tip I

Arium® mini laboratorijski sustav proizvodi vodu tipa I od 10 litara na dan, koja je idealna za pripremu pufera, medija i uzoraka. Veliki zaslon osjetljiv na dodir i intuitivna navigacija izbornikom osiguravaju izuzetno jednostavan rad. Neovisno o vrsti vaše vode za napajanje, koristite arium® mini ili arium® mini plus s jedinstvenom tehnologijom spremnika. 

Unutar spremnika, nalazi se single-use vreća koja pohranjenu čistu vodu štiti od sekundarne kontaminacije. Kvalitetom i sastavom, u arium® vreće možete optimalno pohraniti svoju prethodno obrađenu čistu vodu za kasniju proizvodnju čiste vode tipa 1. U usporedbi s konvencionalnim spremnicima, jednokratnu arium® vreću, moguće je izmijeniti vrlo jednostavno u 5 minuta, čime se smanjuje vrijeme potrebno za održavanje, kao i opasnu sanaciju. Uređaj je prema zahtjevima korisnika, dostupan i s UV lampom. 

arium® mini essential sustav ultračiste vode - tip I

arium® mini essential novi je laboratorijski sustav za deioniziranu vodu. Uređaj je kompaktnog dizajna koji štedi prostor i moguće ga je izravno povezati s deioniziranom vodom na licu mjesta. Nova tehnologija uređaja, savršeno upotpunjuje portfelj laboratorijskih sustava za pročišćavanje vode, istovremeno pružajući sve inovacije i prednosti arium® mini proizvoda:

  • za minimalnu količinu vode od 10 litara dnevno
  • prema potrebi i zahtjevima korisnika, uređaj je dostupan s UV lampom, posebno za analitičke primjene
  • zaslon na dodir za intuitivno korištenje omogućuje izravan pristup svim opcijama doziranja.

 

 

 

arium® pro sustav ultračiste vode - tip I

Arium Pro

Arium® pro sustav za proizvodnju ultračiste vode tipa I, praktičnog je dizajna te je orijentiran na aplikacije koje će vam olakšati svakodnevni rad u laboratoriju. Sustav isporučuje do 2 litre vode u minuti, osiguravajući najbolje ponovljive rezultate. Arium® pro serija nudi vam širok izbor aplikativno orijentiranih sustava za optimalno prilagođavanje vašim specifičnim potrebama. Nudimo vam fleksibilan izbor opcija tako da možete odabrati što je najbolje za vašu aplikaciju, poput integriranog ultrafiltera za bioaplikacije i UV lampu za analitičke aplikacije. Na taj način, uštedjet ćete novac i optimizirati kvalitetu vaših rezultata. 

 

Informacije o proizvodu na akciji

Tagovi:
sustavi ultra čiste vode - tip I, sartorius croatia
 
Sartorius elektronske pipete, picus najpreciznija pipeta