Vakuum filteri | Sartolab® stanica za paralelnu filtraciju - Sartorius Croatia

Vakuum filteri | Sartolab® stanica za paralelnu filtraciju

Sartolab ® Multistation je jedinstveno postolje dizajnirano za držanje 1 do 6 jedinica za vakuumsku filtraciju, što omogućuje istovremenu filtraciju do 6 uzoraka. Jednostavno instalirajte svoje jedinice za vakuumsku filtraciju u Multistation za brzo i jednostavno filtriranje, bez potrebe za ugradnjom dodatnih konektora i dugotrajnom stabilizacijom jedinica. Sartolab® Multistation radi s Sartolab® RF 50 vakuumskim filtracijskim jedinicama za filtriranje <50 mL uzoraka.
Cijena: Na upit

Sartolab® MultiStation je postolje posebno dizajnirano za držanje 1 do 6 jedinica za vakuumsku filtraciju, što omogućuje istovremenu filtraciju do 6 uzoraka. MultiStation je trajno spojen na vaš izvor vakuuma. Jednostavno instalirajte svoje jedinice za vakuumsku filtraciju u MultiStation za brzo i jednostavno filtriranje uzoraka, bez potrebe za ugradnjom dodatnih konektora i dugotrajnom stabilizacijom. Sartolab® MultiStation radi s našim Sartolab® RF 50 jedinicama za vakuumsku filtraciju.

Adapter za lijevak ovih jedinica dizajniran je tako da se savršeno uklapa u nosač MultiStation jedinice. Jednim klikom povežite jedinicu za filtriranje s uređajem, osiguravajući savršenu stabilnost filtera. Drugim klikom automatski uključite vakuum i počnite filtrirati. Lako manipulirajte svojim uzorcima rotirajućom višesmjernom glavom i jednostavno pratite svoje uzorke tijekom filtriranja s numeriranim zagradama.

Prednosti za korisnike:

  • jedan jedini izvor vakuuma omogućuje istovremenu filtraciju do 6 uzoraka
  • ušteda vremena (nema vremena za instalaciju za svaku filtracijsku jedinicu prije uporabe)
  • filtriranje bez upotrebe ruku

Video sadržaj

Product Datasheet: Sartolab® MultiStation - Hands-Free Parallel Filtration of up to Six Samples