Arium® Pro sustav za ultračistu vodu - Sartorius Croatia
Arium® Pro sustav za ultračistu vodu - Sartorius Croatia
Arium® Pro sustav za ultračistu vodu - Sartorius Croatia
Arium® Pro sustav za ultračistu vodu - Sartorius Croatia
Arium® Pro sustav za ultračistu vodu - Sartorius Croatia
Arium® Pro sustav za ultračistu vodu - Sartorius Croatia

Arium® Pro sustav za ultračistu vodu

Arium® pro sustavi za ultračistu vodu zadovoljavaju kvalitetu vode tipa I za bilo koju primjenu. Dostupan u izboru od pet sustava modularnog dizajna, ovaj asortiman uređaja nudi najširi izbor mogućnosti i opcija prilagođenih konfiguracija. Stakleni zaslon s tipkama na dodir i raznim funkcijama, zajedno s intuitivnom navigacijom izbornikom, osigurava rad bez grešaka, čak i dok nosite rukavice.
Cijena: Na upit

Arium® Pro - Najbolji izbor za vašu svakodnevnu primjenu

Arium® Pro sustave za proizvodnju ultračiste vode tipa I, odlikuje praktičan i kompaktan dizajn orijentiran na vaše aplikacije i lakši svakodnevni rad u vašem laboratoriju. Sustav isporučuje do 2 litre u minuti neprekidno visokokvalitetne vode tipa I s 0,055 µS/cm, osiguravajući najbolje reproducirane rezultate.

Specifičnost i orijentiranost na vaše potrebe

Arium® Pro serija nudi vam širok izbor aplikativno orijentiranih sustava za optimalno prilagođavanje vašim specifičnim potrebama. Sartorius vam nudi fleksibilan izbor opcija tako da možete odabrati najbolji izbor za vaše aplikacije, poput integriranog ultrafiltera za bioaplikacije i UV lampu za analitičke aplikacije. Time osiguravate ekonomski najpovoljniju opciju, kao i optimizaciju kvalitete vaših rezultata.

Apsolutno pouzdano mjerenje organskih nečistoća

Sukladno potrebama korisnika, sustav za vaše analitičke aplikacije može biti opremljen i TOC (ukupni organski ugljik) monitorom. Ova kalibrirana jedinica osigurava stalan i pouzdan nadzor razine TOC-a. Arium® pro nudi impresivan niz dodatnih funkcija, kao što su izbor opcija doziranja, funkcije uštede podataka i ispisa te poruke i informacije upozorenja u boji. Arium® pro sustav je najbolji izbor za vaše svakodnevne svakodnevne primjene u laboratoriju.

Video sadržaj

Odaberite optimalan sustav za vaše specifične aplikacije. Paleta arium® uređaja grupirana je u skladu s tri razine performansi kako bi dobili točno potrebne značajke: arium® advance, arium® comfort i arium® pro. Bez obzira koju verziju odaberete, arium® će osigurati najvišu kvalitetu vode, jamčeći najbolje, ponovljive rezultate.

Dosljedno koristite najvišu kvalitetu vode u kritičnim i analitičkim postupcima kako biste osigurali pouzdane i točne rezultate. Sustav arium® pruža izuzetno niske razine TOC-a, koje stalno provjerava opcionalno integrirani TOC monitor.

Obitelj proizvoda arium® posebno je dizajnirana kako bi zadovoljila i nadmašila vaše potrebe za pouzdanošću procesa, lakoćom uporabe i ekonomičnošću u istraživačkim i analitičkim laboratorijima. Odaberite idealan izbor prilagođen vašoj specifičnoj aplikaciji.

Pridružite se Sophiji u potrazi za preciznim rezultatima ispitivanja iz vrlo osjetljivih metoda analize. Ova animirana infografka uspoređuje rizike korištenja vode u bocama s prednostima svježe pripremljene vode.

Brochure: arium® Water Purification Systems
Datasheet: Arium® Pro Ultrapure Water Systems
Publication: In Situ Hybridization: The Importance of Ultrapure Water for RNA Technologies
Publication: Water is Life Ultra — Pure Water in Cell Cultivation
Publication: Flow Cytometry Applied to Plant Reproductive Biology
Publication: Ultrapure Water for HPLC Analysis — The Role of Ultrapure Water
Publication: Ultrapure Water — For Trace Analysis with ICP-MS
Publication: Preventing Cell Death — Ultrapure water system lowers endotoxin content below prescribed limits