Novosti

MyScal® softver inovacija je na globalnoj razini

Objavljeno: 15. srpnja 2020. - 8:57:58

Naš novi softver myScal®, pod nazivom projekta „Komercijalizacija myScal rješenja za digitalizaciju i automatizaciju postupaka preciznog industrijskog i laboratorijskog umjeravanja“ dio je natječaja "Inovacije u S3 područjima" na temelju kojeg je su nam odobrena bespovratna sredstva iz EU fondova u iznosu od 1,6 milijuna kuna.


Detekcija bakteriofaga u mljekarskoj industriji pomoću MD8 uzorkivača zraka

Objavljeno: 1. srpnja 2020. - 11:25:59

Unatoč globalnim naporima u razvoju starterskih kultura otpornih na fage, bakteriofagi su i dalje glavni uzrok kiselih smetnji te u konačnici uzrok kvarenja proizvoda u mljekarskoj industriji. U našem članku predstavili smo jednostavnu metodu za kvantitativno otkrivanje virusnih bakteriofaga pomoću MD8 uzorkivača zraka i želatinoznih filtera.


Kajaani tim u Finskoj povećao proizvodnju nastavaka za pipete

Objavljeno: 15. lipnja 2020. - 10:24:58

Dok se farmaceutske tvrtke diljem svijeta natječu za što brži pronalazak cjepiva i lijekova protiv koronavirusa, postoji još jedan važan zadatak za uspješno upravljanje pandemijom: dijagnostičko testiranje. U postupcima u kojima se utvrđuje prisutnost SARS-CoV-2, presudnu ulogu imaju laboratorijski instrumenti, posebice Sartorius pipete.


Upoznajte myScal - cjelovito softversko rješenje za laboratorijske usluge

Objavljeno: 1. lipnja 2020. - 12:24:44

Unapređenjem naših usluga i uvođenjem određenih noviteta u području mjeriteljstva, razvili smo jedinstveno softversko rješenje myScal - inovativnu aplikaciju za digitalizaciju i automatizaciju umjeravanja vaga, utega i pipeta. Pratite svoje mjerne instrumente neovisno radite li u istraživanju i razvoju, prehrambenoj ili farmaceutskoj industriji.


 
Sartorius elektronske pipete, picus najpreciznija pipeta