Novosti

Upoznajte myScal - cjelovito softversko rješenje za laboratorijske usluge

Objavljeno: 1. lipnja 2020. - 12:24:44

Unapređenjem naših usluga i uvođenjem određenih noviteta u području mjeriteljstva, razvili smo jedinstveno softversko rješenje myScal - inovativnu aplikaciju za digitalizaciju i automatizaciju umjeravanja vaga, utega i pipeta. Pratite svoje mjerne instrumente neovisno radite li u istraživanju i razvoju, prehrambenoj ili farmaceutskoj industriji.


Donacija Sartoriusa za liječenje akutnog zatajenja pluća uzrokovanog COVID-19

Objavljeno: 28. svibnja 2020. - 9:22:52

Donacija Sveučilišnom medicinskom centru u Göttingenu u iznosu od 500.00,00€ koristit će se za provođenje istraživanja plućnih bolesti povezanih s COVID-19. Tijekom naredne 3 godine, odjel za anesteziologiju na istoimenom centru koristit će sredstva za istraživanje razvoja plućnih bolesti uzrokovanih SARS-CoV2, kao i učinka ventilacijskih terapija.


Projektu "Komercijalizacija myScal rješenja" dodijeljena bespovratna sredstva iz EU fondova!

Objavljeno: 27. svibnja 2020. - 10:42:33

Sartorius Croatia potpisala je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „Komercijalizacija myScal rješenja za digitalizaciju i automatizaciju postupaka preciznog industrijskog i laboratorijskog umjeravanja“ u vrijednosti od 3 mil. kuna u sklopu natječaja "Inovacije u S3 područjima".


Naš Cubis® II odnio zasluženu pobjedu u kategoriji laboratorijskih proizvoda!

Objavljeno: 13. svibnja 2020. - 10:03:13

Naša nova generacija Cubis II vaga, odnijela je zasluženu pobjedu u kategoriji najboljih novih laboratorijskih proizvoda u 2020. godini! Brojni znanstvenici svojim su glasovima ovaj proizvod ocijenili kao vrlo praktičan, precizan i pouzdan mjerni instrument, čija je uspješnost zasluženo nagrađena The Scientists’ Choice Awards nagradom.


 
Sartorius elektronske pipete, picus najpreciznija pipeta