iQue® 3 uređaj za protočnu citometriju - Sartorius Croatia

iQue® 3 uređaj za protočnu citometriju

iQue® 3 je napredni uređaj za protočnu citometriju, koji kombinira patentiranu metodu uzorkovanja i najbrže prikupljanje uzoraka u industriji. Uređaj omogućuje rukovanje pločicama s 96 i 384 jažica te punjenje pločica, povezivanjem s bilo kojim sustavom automatizacije.
Cijena: Na upit

Neovisno otkrivate li novo terapijsko antitijelo, razvijate specifičan inhibitor ili procjenjujete funkciju CAR T stanica, napredovanje vašeg istraživanja ovisi o sposobnosti brze procjene većeg broja uzoraka na biološki relevantan, ponovljiv i isplativ način. iQue® 3 uređaj pomaže vam u vašem istraživanju - najnaprednija platforma za protočnu citometriju fokusira se na brze rezultate od početnog postavljanja do prikupljanja i analize.

Značajke iQue® 3 uređaja

Brzina

Uklonite uska grla kapaciteta s najbržim uzorkovanjem ploče, integriranom analizom, multipleksiranim testovima bez ispiranja i novim alatima za smanjenje podataka.

Minijaturizacija

Sačuvajte dragocjene uzorke i reagense uzorkovanjem samo jednog mikrolitra iz minijaturiziranih ispitnih volumena.

Kvalitetan sadržaj

Izvršite višestruku analizu visokog sadržaja stanica, kuglica i izlučenih proteina u suspenziji.

Upotrebljivost

Uživajte u jednostavnom, skalabilnom, višekorisničkom okruženju s prolaznom automatizacijom, sveobuhvatnim alatima za analizu i vizualizaciju i drugim značajkama koje nemate u tradicionalnim rješenjima.

Uvid u dragocjene podatke

Drastično smanjite vrijeme donošenja odluke s novim vizualizacijama koje olakšavaju najbrži put do djelotvornih rezultata, čak i iz složenih skupova podataka.

Video sadržaj

Brochure: iQue® 3 - Faster, Smarter Flow Cytometry

moglo bi vas zanimati

Nema dostupnih objava