Octet® R8 sustav za karakterizaciju biomolekula bez oznaka - Sartorius Croatia

Octet® R8 sustav za karakterizaciju biomolekula bez oznaka

Octet® R8 je sustav visokog protoka za otkrivanje, razvoj, kontrolu kvalitete i proizvodnju bioloških lijekova i karakterizaciju biomolekula bez oznaka. Octet® R8 sustav za analizu proteina bez oznaka pruža brzi, visoki protok i točnu karakterizaciju biomolekula uz besprijekornu integraciju u laboratorije usklađene s GxP tijekom razvoja bioloških lijekova. 8-kanalni sustav Octet® R8 kvantificira i obavlja kinetičku analizu do 96 uzoraka u 30 minuta do 2,5 sata, ovisno o specifičnom ispitivanju.
Cijena: Na upit

Kinetička i afinitetna karakterizacija

Vrhunska osjetljivost sustava Octet® R8 omogućuje mjerenje malih i velikih molekula i kinetičkih konstanti u širokom rasponu. Sustav precizno mjeri kinetičke konstante dovodeći površinu detekcije izravno na uzorak, eliminirajući potrebu za mikrofluidikom. Uz biosenzore spremne za upotrebu za većinu proteina, jedinstveni pristup 'Dip and Read' usmjerava tijek rada i ubrzava razvoj analize. Omogućuje izravno mjerenje sirovih uzoraka uz minimalno održavanje instrumenta.

Kvantitacija proteina u bioprocesu

Točne i ponovljive koncentracije mogu se odrediti za samo 2 minute po uzorku ili 32 minute za cijelu pločicu s 96 jažica pomoću jednostavnog ispitivanja u jednom koraku. Visoka osjetljivost u kvantitaciji može se lako postići povećanjem vremena očitavanja i brzine mućkanja, a čak i veća osjetljivost može se postići na razine sub-ng/mL s formatima ispitivanja u 2 ili 3 koraka, što omogućuje automatizirano mjerenje kontaminanata, kao što su stanice domaćina proteina i rezidualnog proteina A, brže i preciznije od ELISA. Ekonomika procesa može se dodatno poboljšati regeneracijom i ponovnom uporabom biosenzora.

Kontrola kvalitete (QC) i proizvodnja

Sustav Octet® R8 razvijen je za pouzdan rad u okruženjima regulirane kontrole kvalitete (QC). Octet® se prikladno koristi u razvoju metode i validaciji za oslobađanje serije i ispitivanje unutar procesa za vezivanje liganda, koncentraciju i analizu nečistoća u upstream i downstream procesima. Lakoća upotrebe i jednostavnost dizajna zajedno sa softverom 21 CFR Part 11 i kompletnom linijom GxP proizvoda i usluga čini Octet® R8 sustav idealnim analitičkim instrumentom za laboratorije.

Video sadržaj

Brochure: Octet® Systems - Superior Performance, Unrivaled Flexibility
Flyer: New Octet® R Series of Systems
Manual: Microplate evaporation cover
Product Datasheet: Octet® BLI Discovery and Octet® Analysis Studio Software
Product Datasheet: Octet® CFR Software V12.X and Software Validation Package
Product Datasheet: Octet® Software Version 13
Product Datasheet: Octet® R8 System - Unmatched Flexibility and Versatility for Biologics Discovery, Development and Quality Control
Product Datasheet: Octet® System Qualification Products and Services
Product Datasheet: Octet® AS Offline Biosensor Immobilization Station
Selection Guide: Octet® BLI Biosensor Selection Guide