Novi proizvodi

MODDE® 13: Nova verzija softvera s čarobnjakom za optimizaciju dizajna eksperimenata

srijeda, 03.03.2021. - 09:10

Sartorius Data Analytics objavio je novu verziju MODDE® 13 programa za dizajn eksperimenata. Novo izdanje programa omogućuje još brži razvoj i kraće vrijeme izlaska na tržište kroz vrhunski dizajn eksperimenata.

Zašto je dizajn eksperimenata ključan u (bio)farmaceutskoj industriji?

Dizajn eksperimenata (DOE) je metodologija analize podataka za planiranje, provođenje, analizu i interpretaciju rezultata. Ovaj postupak pomaže utvrditi koji čimbenici utječu na kvalitetu proizvoda, stabilnost i druge kritične parametre. Za (bio)farmaceutske tvrtke, ugradnja kvalitete u proizvode u ranim fazama ključni je čimbenik u odobravanju od strane regulativnih tijela i tržišnog uspjeha.

Umjesto eksperimentiranja s jednim parametrom odjednom, DOE ubrzava postupak i pomaže vam identificirati važne interakcije istodobnom promjenom i istraživanjem više čimbenika. Zbog toga se dizajn eksperimenata (DOE) smatra ključnim alatom za postizanje usklađenosti s regulativama i brže vrijeme za stavljanje na tržište.

Što je novo u MODDE® 13?

  • Čarobnjak za optimizaciju olakšava definiranje prostora za dizajn i prepoznavanje najbolje zadane vrijednosti
  • Novi ciljevi optimizacije maksimiziraju prinos procesa i minimiziraju troškove
  • Čarobnjak za dizajn s interaktivnim odabirom dizajna preporučuje najbolji DOE za vaše potrebe
  • Jednostavan pristup najčešće korištenim funkcijama u novim oknima svojstava
  • Simulacija procesa korištenjem normalnog radnog raspona omogućuje informirane odluke na temelju simuliranog budućeg izlaza.

Značajke programa

MODDE pruža optimizaciju pomoću vođenog čarobnjaka za tijek rada koji pomaže znanstvenicima i inženjerima da intenziviraju procese, smanje otpad i optimiziraju izlazne postupke koristeći vrhunski pristup za ublažavanje rizika. Zajedno s ažuriranim čarobnjakom za dizajn i analizu, MODDE pruža cjelovite smjernice kroz vaša istraživanja - od screening-a do optimizacije. Od sada se u oknu svojstava može pristupiti najčešće korištenoj funkciji i prilagodbama, što olakšava pokretanje uspješnog DOE-a, više nego ikad.

MODDE® i Ambr® mogu zajedno raditi na povećanju vrijednosti za kupca i poboljšanju poslovne optimizacije. Ova bi postavka mogla osigurati da proizvodi brže dođu na tržište i po nižim troškovima. MODDE možete koristiti za odabir pravog medija za vaše klonove, maksimiziranje rasta stanica ili optimiziranje prinosa procesa tijekom pročišćavanja. MODDE 13 jednako je pogodan za razvoj analitičkih metoda, uključujući multivarijacijsku kalibraciju za primjene spektroskopije.

Više o MODDE® programu, potražite u opisu proizvoda.