OEM mjerne ćelije

Za laboratorijske i procesne primjene, Sartorius je dizajnirao Original Equipment Manufacturer (OEM) mjerne ćelije kao rješenje za integraciju senzora sile ili vaganja u u vašu opremu i strojeve. Mjerne ćelije s elektromagnetskom kompenzacijom sile i elektroničkim modulima mogu se instalirati ili povezati s drugom opremom koja zahtjeva funkciju vaganja kako bi mogla raditi.

Sartorius mjerne ćelije

Sartorius proizvodi širok raspon mjernih ćelija koje se mogu integrirati u bilo koje strojeve ili instrumente gdje je sposobnost dohvaćanja točnih i ponovljivih podataka o vaganju važna funkcija. Uz najnoviju tehnologiju kompenzacije elektromagnetske sile, s kapacitetom težine do 8,2 kg i čitljivošću od 0,01 g do 1 ug, Sartorius mjerne ćelije su iznimno brze, robusne i pouzdane i dolaze u različitim konfiguracijama kako bi se omogućila jednostavna instalacija u gotovo svakoj primjeni.

Preuzmite brušuru

FAQ

Sartoriusove mjerne ćelije su senzori sile temeljeni na mehaničkom mjernom sustavu Sartoriusove precizne, analitičke ili mikro vage.

1. Mjerna ćelija radi na principu kompenzacije elektromagnetske sile. Potrebna protusila za primijenjeno opterećenje stvara se uz pomoć zavojnice koja djeluje kao elektromagnet u magnetskom polju trajnog magneta.

2. U mjernim ćelijama s kompenzacijom elektromagnetske sile, protusila primijenjenom opterećenju stvara se uz pomoć zavojnice koja djeluje kao elektromagnet u magnetskom polju trajnog magneta.

Sartorius mjerne ćelije mogu se koristiti gdje god masa proizvoda zadovoljava zahtjeve kvalitete - počevši od laboratorijske primjene do automatizirane proizvodne linije.

Sartorius mjerne ćelije imaju RS232 sučelje preko kojeg se mogu razmjenjivati ​​podaci i naredbe. Dodatni formati sučelja mogu se generirati putem vanjskog pretvarača.

Sartorius mjerne ćelije mogu se podesiti i prilagoditi uvjetima okoline pomoću besplatnog konfiguracijskog softvera.

Za rad u tijeku nije potreban zaslon jer se komunikacija odvija preko sučelja. Tijekom puštanja u rad, zaslon može pojednostaviti fazu uhodavanja svojim ključnim naredbama.