Uređaji za doziranje vode

Inovativan i fleksibilan Arium® Smart Station uređaj za doziranje ultračiste i čiste laboratorijske vode uklapa se u svako laboratorijsko okruženje. Kompaktan dizajn i intuitivno korisničko sučelje vode korisnika kroz rad, a višestruke mogućnosti povezivanja omogućuju spajanje na vaš postojeći Arium® sustav za pročišćavanje vode ili 'bagtank' spremnik za vodu.

Značajke i prednosti Arium® Smart Station

Fleksibilno doziranje vode

Zahvaljujući optimalnoj visini i mogućnostima podešavanja, Arium® Smart Station uređaj za doziranje vode jednostavno se integrira u bilo koje laboratorijsko okruženje. Možete povezati do ukupno 3 stanice na vaš sustav ultračiste vode, s razmakom od 4 metra između svake stanice, što može značajno uštedjeti troškove i dragocjeni prostor u laboratoriju. 

Ergonomski dizajn

Arium® Smart Station jedinica prilagođena je rukovanju s lijevom i desnom rukom korisnika bez dodatnog pribora. Pomoću ovog uređaja, možete jednostavno napuniti posude i boce za uzorkovanje volumena od 1,5 mL do 5 L.

Intuitivni zaslon na dodir u boji

Upravljačka jedinica omogućuje intuitivnu navigaciju izbornikom i pristup svim funkcijama. Površina ekrana lako se čisti, a koristiti ga možete čak i kad nosite laboratorijske rukavice.