Zaposlenici

Slavimo Dan žena, naše uspješne kolegice i njihova postignuća!

četvrtak, 03.03.2022. - 12:00

Na današnji dan, 8. ožujka obilježavamo Međunarodni Dan žena. Idealna je prilika da proslavimo njihova postignuća i podignemo svijest o važnosti žena u društvu. Žene također čine bitan dio našeg poslovanja, a kako bismo im iskazali zahvalnost i istaknuli njihove vrline i prednosti, u nastavku pročitajte kratke crtice o našim kolegicama - uspješnim ženama koje svojim znanjem i iskustvom, svakodnevno doprinose napretku i čine ovaj svijet boljim, ljepšim i uspješnijim mjestom. Želimo vam sretan 8. mart - ostanite hrabre i odvažne!

Anica Granić, Vlasnica i knjigovodstvena službenica

Odjel financija i dijela računovodstva vodi naša Anica, koja je ujedno i jedna od vlasnica tvrtke. Temeljitost i pedantnost glavne su joj vrline, a posebnu brigu vodi o plaćanju računa, isplati plaća i vođenja cjelokupnog financijskog poslovanja. Surađujete li s Anicom, zagarantirana vam je korektnost i pravovremena reakcija, a njezin vedar duh, ugodan pristup i podrška kolegama, vrline su koje uvijek najviše volimo istaknuti.

Danijela Lulić, Podrška prodaji

Kvalitetna podrška prodaji bitna je stavka u cijelom prodajnom procesu, a upravo o njemu brine naša Danijela. Na svakodnevnoj bazi ažurira cijene i unosi artikle, izrađuje cjenike, prati objave javne nabave te kreira i šalje račune strankama. Posao kojeg radi zahtjeva iznimnu odgovornost i pouzdanost, stoga se svakom zadatku posvećuje u potpunosti. Danijela je vesela osoba koja obožava sport i sportske događaje, a najviše uživa u druženju s prijateljima i ljetnim aktivnostima na moru.

Dragica Ribić, Prodajni predstavnik i podrška za Sartorius proizvode

Svatko tko već godinama surađuje s nama, poznaje našu Dragicu – komunikativnu, srdačnu i susretljivu osobu koja uvijek pronalazi najbolja rješenja za laboratorijske primjene. Dragica je glavni kamen temeljac naše prodaje i s velikom strašću i predanosti obavlja ovaj posao. Njezina dobra karizma uvijek je prisutna među nama, ali i strankama, koje su prepoznale ove kvalitete i pružaju joj potpuno povjerenje već dugi niz godina.

Štefica Ružić, Voditeljica nabave i logistike

Glavni organizator naše nabave i logistike je Štefica. Već dugi niz godina uspješno koordinira međunarodni transport i osigurava pouzdane isporuke za naše klijente. Štefica je vrlo uspješna u poslu kojeg radi, pouzdana je i temeljita, a također vrlo vješto komunicira i rješava najsloženije probleme. Za sebe voli reći da je u isto vrijeme emotivna i senzibilna, ali i intuitivna i ozbiljna u situacijama koje to traže. Osim na radnom mjestu, Štefica je i uspješna majka troje djece s kojima najviše voli provoditi vrijeme.

Emma Šprem, Koordinator digitalnog marketinga i evenata

Sve što vidite na našim digitalnim kanalima i web stranici, djelo je naše Emme. Krase ju vedar duh i kreativne ideje, koje su joj svakodnevna inspiracija za stvaranje digitalnih materijala. Kako za sebe kaže, veliki je perfekcionist u svom poslu i voli simetriju, a posebno uživa u dinamičnosti svog posla. Emma bi za sebe rekla da je iskrena, kolegijalna i empatična. Slobodno vrijeme najviše voli provoditi sa svojim psom i najbližim prijateljima.

Josipa Smoljo, Prodajni predstavnik i podrška za bioproces

Nove radne snage uvijek daju vjetar u leđa, a nama ga je dala Josipa – naša kolegica iz južnijih krajeva, koja nas svaki dan uveseljava svojom energičnosti, optimizmom i dobrom vibrom. Josipi je molekularna biotehnologija u malom prstu te za klijente u području (bio)procesne proizvodnje uvijek nastoji naći najbolje rješenje. Svoja zaduženja shvatila je vrlo ozbiljno, a radnim zadacima pristupa vrlo odgovorno i sistematično. Za sebe kaže da je čisti ekstrovert te u slobodno vrijeme voli druženja s obitelji i prijateljima, finu hranu i uživanje na suncu.