Novi proizvodi

Novi SIMCA® 17 softver: Poboljšano spektroskopsko modeliranje za PAT

srijeda, 10.02.2021. - 09:00

Najnovija verzija softvera SIMCA® za multivarijatnu analizu podataka - SIMCA 17 - naglašava sve veću važnost spektroskopije u kontroli kvalitete farmaceutske industrije, integrirajući spektralnu analizu i modeliranje procesa u jedno učinkovito rješenje koje donošenje odluka na temelju podataka stavlja na dohvat ruke.

Poboljšane performanse spektroskopije

Najnoviji softver SIMCA 17 izUmetrics® Suite programa za analitiku podataka, integrira spektralnu analizu i modeliranje procesa u jednom učinkovitom rješenju. SIMCA 17 usmjerena je na nadogradnju i nadopunu spektroskopske funkcionalnosti u SIMCA softveru. Novi dodaci olakšat će i brže stvaranje multivarijacijskih modela koji su ključni u PAT inicijativama.

Prediktivne sposobnosti i interaktivna vizualizacija podataka

Sa SIMCA 17 softverom, uvodi se prošireni set alata za pred obradu koji omogućavaju poboljšane prediktivne sposobnosti, zajedno s novim "čarobnjakom" za kalibraciju, koji pruža vođeni tijek rada od dijeljenja uzoraka u skupine za kalibraciju i provjeru valjanosti do trenutne i vizualne usporedbe predviđanja. Čarobnjak za kalibraciju olakšava pronalaženje modela s najboljom izvedbom koji ubrzava vrijeme od podataka do prediktivnog modela koji se može primijeniti za rutinsku upotrebu u reguliranim okruženjima. Intuitivna i brza interaktivna vizualizacija podataka i modela za poboljšanje interpretacije skupova podataka, skraćuje vrijeme donošenja odluka.

SIMCA 17 usmjerena je na nadogradnju i nadopunu spektroskopske funkcionalnosti u SIMCA softveru. Novi dodaci olakšat će i brže stvaranje multivarijacijskih modela kalibracije koji su ključni u vašim PAT inicijativama. Multivarijacijski modeli stvoreni u SIMCA softveru ključni su elementi koji vam daju potpunu vrijednost vašeg ulaganja u opremu za spektroskopiju.

Na službenoj stranici Sartoriusa, možete zatražiti besplatnu demo verziju SIMCA programa, a detaljnije informacije o softveru donosimo uskoro.