Laboratorijska voda

Arium® Smart Station: Kompaktna jedinica za doziranje laboratorijske vode

utorak, 19.07.2022. - 12:25

Ultračista voda osnova je za uspješne analize. U današnje vrijeme, analitičke metode postaju sve osjetljivije i podložnije smetnjama, stoga je konzistentno visoka kvaliteta vode odlučujući faktor u osiguravanju ponovljivosti rezultata i sprječavanju dugotrajnih ponavljanja analiza. U nastavku donosimo rješenje za ove laboratorijske potrebe - Arium® Smart Station jedinicu za doziranje laboratorijske vode, koja pojednostavljuje korištenje čiste i ultračiste vode u laboratoriju i omogućuje doziranje točno određene količine i kvalitete vode za vaše eksperimente.

Dozator laboratorijske vode za širok raspon primjena

Ultračista voda bitan je reagens u laboratorijima za širok raspon primjena, uključujući pripremu uzoraka za ispitivanje nečistoća i za tekućinsku kromatografiju, plinsku kromatografiju i masenu spektrometriju, kako bi se zajamčili ponovljivi rezultati.

Uz pomoć inovativne jedinice Arium® Smart Station za doziranje laboratorijske vode, postupci korištenja vode u laboratoriju znatno su olakšani. Visoko fleksibilni dozator omogućuje doziranje točno određene količine i kvalitete vode za vaše eksperimente. Osim što svojim kompaktnim dizajnom štedi laboratorijski prostor i maksimizira njegove mogućnosti, ovaj ekonomični uređaj idealno je rješenje za fleksibilno doziranje čiste i ultračiste vode na mjestu upotrebe. Ergonomski dizajn podržava rad lijevom i desnom rukom i lako se može prilagoditi potrebama vaše aplikacije. 

Pomoću Arium® Smart Station uređaja, možete optimizirati pripremu vaših uzoraka i iskoristiti izravan pristup svim važnim funkcijama doziranja: ručnim ili unaprijed definiranim količinama. Razne funkcije doziranja nude precizno točenje od 2 L/min do ručno kontrolirane funkcije kap po kap (ovisno o povezanom sustavu). Sustavom je jednostavno upravljati pomoću zaslona na dodir u boji, čak i kad nosite laboratorijske rukavice, a ikone na zaslonu intuitivno vas vode kroz izbornik.

Kako s Arium® Smart Station možete smanjiti investicijske troškove u laboratoriju?

Arium® Smart Station pametna jedinica može se kombinirati s ostalim sustavima za proizvodnju ultra čiste i čiste vode. Sustav se može povezati s vašim postojećim Arium® sustavom za pročišćavanje vode ili 'bagtank' spremnikom. Moguće je spojiti do tri pametne stanice na sustav za pročišćavanje vode na udaljenosti do 4 m.

Navedeno znači da možete imati četiri različite točke doziranja s jednim sustavom za pročišćavanje vode. Ovime, ne samo da se štede troškovi, već se i optimizira upotreba dragocjenog laboratorijskog prostora.

Arium® Smart Station Ultrapure - izravno se povezuje s Arium® Pro ili Arium® Comfort za proizvodnju ultračiste vode tip I

Arium® Smart Station Pure - izravno se povezuje na 'bagtank' spremnik za čistu vodu

Detaljnije o uređaju pogledajte u promotivnom videu, a za više informacija kontaktirajte nas na sartorius@sartorius.hr.

Povezani sadržaj