Novi proizvodi

NOVO! - Najbrže vrijeme stabilizacije za analitičko vaganje

srijeda, 28.02.2024. - 11:00

Grupacija Sartorius nedavno je predstavila novu semi-mikro vagu Cubis® II, koja se pokazala kao savršen dodatak Cubis® II asortimanu premium laboratorijskih vaga. Dizajnirana za širok raspon primjena vaganja, ova vaga je nezaobilazni instrument za svakodnevnu upotrebu, nudeći impresivnu brzinu, preciznost i jednostavnost korištenja.

Ključne značajke:

  • najbrže vrijeme stabilizacije u svojoj klasi za analitičko vaganje - rezultira ispod 2 sekunde
  • minimalna težina uzorka od 4,1 mg postavlja nove standarde za semi-mikro vage
  • inovativna aplikacija za čišćenje QApp i sastavljanje bez alata pojednostavljuju usklađenost i rutinsko održavanje
  • napredna ionizirajuća tehnologija u potpunosti uklanja statički elektricitet, optimizirajući točnost

Cubis II® semi-mikro vaga postavlja nove standarde laboratorijskog vaganja

Uz novu Cubis® II mikro vagu velikog kapaciteta koja je predstavljena prošle godine, iz Sartorius asortimana dolazi i semi-mikro vaga iz iste linije, koja pruža najvišu razinu preciznosti za svakodnevne zadatke vaganja. Opremljena čitljivošću od pet znamenki i kapacitetom od 220 g, vaga integrira vrhunsku tehnologiju vaganja i malu minimalnu težinu uzorka od 4,1 mg (ili 8,2 mg za neke modele), nadmašujući tipične zahtjeve vaganja. Uz to, vrijeme stabilizacije koje je vodeće u industriji od manje od 2 sekunde značajno povećava učinkovitost na terenu.

Automatska kompenzacija za promjene u okolišu, kao što su temperatura, vlažnost, propuh i tlak zraka, osigurava dosljednu izvedbu u stvarnim uvjetima. Za ovo postignuće ključna je inovativna tehnologija ionizacije koja učinkovito neutralizira statički elektricitet.

Prepoznajući važnost mogućnosti čišćenja, novi Cleaning QApp dramatično pojednostavljuje rutinsko održavanje s jasnim uputama za korisnike. Rastavljanje i ponovno sastavljanje komponenti vage bez alata dodatno olakšava procese čišćenja, omogućujući usklađenost sa standardnim radnim postupcima.

Cubis® II semi-mikro vaga mijenja pravila igre za laboratorije koji traže vagu koja pruža izvrsnost u svakodnevnim zadacima vaganja. Svojim brzim vremenom stabilizacije, malom minimalnom težinom uzorka i lakoćom čišćenja, ova je vaga pravo rješenje koje se prilagođava dinamičkim potrebama modernih laboratorija.

Eszter Paldy, Manager of Product Management Premium Weighing Solutions

Nova vaga u potpunosti je opremljena standardnim značajkama obitelji Cubis® II laboratorijskih vaga, uključujući modularnost, usklađenost, povezivost i upravljanje digitalnim podacima.

Za više informacija, pročitajte službenu obavijest proizvođača.