Novi proizvodi

Picus® 2 elektronske pipete postavljaju novi standard pipetiranja

četvrtak, 07.09.2023. - 14:00

Stigla je nova generacija pipeta Picus® 2 - najnoviji dodatak Sartorius asortimanu elektroničkih pipeta. Uz kombinaciju naprednih mogućnosti povezivanja i izvrsnih performansi, Picus® 2 postavlja novi standard pipetiranja, omogućujući učinkovito, ponovljivo doziranje u biofarmaceutskim primjenama i kontroli kvalitete.

Revolucionarna elektronička pipeta za povećanje produktivnosti i kvalitete podataka u laboratoriju

Pipete igraju ključnu ulogu u laboratoriju omogućujući bilježenje podataka u stvarnom vremenu i integraciju s drugom opremom, čime se u konačnici povećava produktivnost i kvaliteta podataka. Picus® 2 elektroničke pipete opremljene su Bluetooth vezom, što omogućuje neprimjetno i fleksibilno povezivanje s bilo kojim sustavom za upravljanje podacima. Jedinstvena ponuda s Picus® 2 je Sartorius Pipetting aplikacija za mobilne uređaje, promišljeno dizajnirana kao sveobuhvatno rješenje za tijekove rada pipetiranja.

S Picus® 2 stvorili smo potpuno povezanu elektroničku pipetu koja transformira iskustvo pipetiranja za naše korisnike. Zahvaljujući njezinim mogućnostima povezivanja, korisnici mogu ili integrirati Picus® 2 sa svojim postojećim sustavom ili ga povezati s pratećom aplikacijom Sartorius Pipetting za pristup našoj ekspanzivnoj biblioteci konfigurabilnih protokola, vodiča korak po korak, ažuriranja softvera i drugih alata za upravljanje pipetama koji pojednostavljuju svakodnevni napredak.

Joni Åke, voditelj proizvoda Liquid Handling, Sartorius

Picus® 2: Savršena kombinacija ergonomije i preciznosti za pouzdano pipetiranje

Nadovezujući se na uspjeh svojih prethodnika, Picus® 2 ima nepobjedivu ergonomiju, širok raspon načina pipetiranja i precizno elektroničko pipetiranje. Ergonomska konstrukcija, s ugodnim prianjanjem u ruci i elektroničkim uklanjanjem nastavka, ne samo da poboljšavaju ukupnu udobnost i učinkovitost, već također smanjuju rizik od naprezanja. Veliki digitalni zaslon i intuitivni izbornici omogućuju jednostavan pristup svakodnevnim operacijama, dok sigurnosna zaštita lozinkom i programabilni podsjetnici za kalibraciju podržavaju potrebe usklađenosti.

Picus® 2 dizajnirali smo za maksimalnu upotrebljivost i udobnost, dva ključna čimbenika za pouzdane rezultate pipetiranja. Unatoč svojoj sposobnosti da izvodi složene funkcije, Picus® 2 je jednako jednostavan za rad kao mehanička pipeta. Picus® pipete također su sinonim za iznimnu ergonomiju, koja promiče pipetiranje bez napora i pogrešaka. Ergonomski dizajn, jednostavnost korištenja i fleksibilne mogućnosti povezivanja povezanost rade zajedno kako bi osigurali točnost i ponovljivost u radnim procesima rukovanja tekućinama.

Sandra Söderholm, znanstvenica za razvoj aplikacija za Lab Essentials, Sartorius

Picus® 2 pipete dostupne su u jednokanalnim modelima, koji pokrivaju raspon volumena od 0,2 μL do 10.000 μL, te u višekanalnim modelima od 0,2 μL do 1.200 μL.

Istraži Picus® 2 elektronske pipete