Pipete i potrošni materijal

Tri ključna faktora odlikuju naše pipete - ergonomija, inovativni dizajn i pouzdanost. Sartorius pipete i nastavci za pipete podižu vaše pipetiranje na potpuno novu razinu, osiguravajući ponovljive i pouzdane rezultate. Budući da razumijemo rizike repetitivnih pokreta pipetiranja, poseban fokus stavljamo na ergonomiju naših pipeta. Sartorius pipete i nastavke možete koristiti u svakodnevnom laboratorijskom radu, u udobnom položaju i uz minimalan napor.

Odaberite idealnu pipetu za vaše aplikacije

Niste sigurni treba li vam jednokanalna ili višekanalna, mehanička ili elektronska pipeta? Odabir odgovarajuće pipete i nastavaka za pipete za vašu primjenu ponekad može predstavljati izazovan zadatak za svakog korisnika. U našem kratkom priručniku pripremili smo kratak pregled najčešćih pitanja i odgovora prilikom donošenja odluke o kupnji pipeta.

Preuzmite priručnik

Nova revizija ISO 8655:2022 standarda

Norma ISO 8655 zadovoljava potrebe proizvođača pipeta i ispitnih kuća. Također, pruža dobru osnovu krajnjim korisnicima za postavljanje programa kontrole kvalitete pipeta. Osiguravanje kontrole kvalitete pipeta od neosporne je važnosti kada se radi o sigurnim i pouzdanim rezultatima u laboratorijskim procesima i analizama.

U nastavku pročitajte pregled novih izmjena i odgovore na najvažnija pitanja povezana s novim ISO 8655:2022 standardom.