Laboratorij

Više od 10 godina rada našeg umjernog laboratorija!

četvrtak, 04.02.2021. - 13:15

Sartorius Croatia umjerni laboratorij slavi jubilarnih 10 godina rada! U ovim izazovnim godinama rada, u naš smo laboratorij uložili vrijedne resurse kako bi svojim korisnicima osigurali uslugu na najvišoj razini kvalitete. Dugogodišnje iskustvo koje smo stekli od 2010. godine od kad je započeo rad umjernog laboratorija, omogućilo nam je da budemo prepoznati kao visokokvalitetni pružatelj usluga umjeravanja vaga, utega i pipeta.

Znanje, iskustvo, oprema i tehnologija koje koristimo u svom poslovanju istaknuli su nas na tržištu zahvaljujući metodama i trendovima koji prate suvremene zahtjeve u području mjeriteljstva. Neke od prednosti koje bismo izdvojili svakako su suvremena oprema koju svakodnevno koristimo prilikom umjeravanja, naši mjeritelji s dugogodišnjim iskustvom te mjeriteljski softver myScal® kojeg smo razvili za potrebe našeg laboratorija, s velikim potencijalom komercijalizacije na svjetsko tržište. Također, naš laboratorij za umjeravanje vaga, utega i pipeta, akreditiran je prema normi HRN EN ISO/IEC 17025:2017 prema kojoj smo ušli u 3. po redu petogodišnji ciklus akreditacije.

Kvaliteta na prvom mjestu

Kvalitetu laboratorijskog poslovanja osigurali smo brzim rokovima izvršenja usluge, koje naši korisnici već dugi niz godina ocjenjuju kao našu glavnu prednost. S vama dogovaramo termine umjeravanja te sa svakim vašim mjernim instrumentom pristupamo s posebnom pažnjom. Naši djelatnici visoko su educirani i iskusni mjeritelji koji su uvijek spremni konzultirati se s vama, odgovoriti na sva vaša mjeriteljska pitanja i pojasniti rezultate umjeravanja.

Ulaganje u visokotehnološku opremu

Tijekom godina kontinuirano smo ulagali u laboratorijske kapacitete pa trenutno u laboratoriju raspolažemo s višekanalnom vagom za simultano umjeravanje višekanalnih pipeta, specijaliziranim sustavima za umjeravanje pipeta, automatskim komparatorima za umjeravanje utega, uređajima za proizvodnju čiste vode kao medija za umjeravanje pipeta, susceptometrom za ispitivanje magnetičnosti utega, vagom za određivanje gustoće utega te setovima etalonskih utega.

Vlastiti softver za umjeravanje - myScal®

Uz svu suvremenu i visokokvalitetnu opremu, u našem laboratoriju koristimo softver myScal® kojeg smo razvili na temelju dugogodišnjeg iskustva u radu laboratorija. Ovaj softver nije jedini od takvih postignuća u našem poslovanju, ali je najvažniji jer njegove značajke imaju potencijal globalnog razmjera. MyScal® nam je omogućio da optimiziramo laboratorijski rad, povećamo brzinu usluge i smanjimo papirnatu dokumentaciju, uz brojne druge benefite koje softver pruža našim korisnicima (pregled opreme i umjeravanja te digitalno zaprimanje potvrda o umjeravanju).

Za više informacija o ovom mjeriteljskom alatu, posjetite službenu web stranicu.

Povezani sadržaj