Picus® 2 elektronska pipeta - Sartorius Croatia

Picus® 2 elektronska pipeta

Nova generacija pipeta Picus® 2 osigurava pouzdane i ponovljive rezultate pipetiranja s nenadmašnim ergonomskim dizajnom koji je nježan prema vašoj ruci. Picus® 2 idealan je za svakoga - od studenata do iskusnih laboratorijskih stručnjaka. Pipeta je intuitivna za korištenje i nudi širok izbor načina pipetiranja i prilagodljivih programa za svaku primjenu. Picus® 2 dostupan je u jednokanalnim modelima koji pokrivaju raspon volumena od 0,2 do 10.000 µL i u višekanalnim modelima od 0.2 µl do 1.200 µL.
Novo
Na akciji
Ponuda traje do isteka zaliha
Cijena: Na upit
Kupnjom pipete i jednog paketa Safetyspace® nastavaka s filterom volumena 200 μL ili 1000 μL, ostvarujete do 35% popusta na kupnju određenih modela pipeta i gratis umjeravanje.

Mogućnosti povezivanja s mobilnom aplikacijom

Picus® 2 pipete opremljene su Bluetooth vezom te se spajaju s vašim mobilnim uređajem. Instalirajte mobilnu aplikaciju Sartorius Pipetting za jednostavno i intuitivno pokretanje radnih procesa. Aplikacija također omogućuje ažuriranje pipeta na najnoviji softver. 

Preuzmite aplikaciju - Apple Store

Preuzmite aplikaciju - Android | Google Play

Ergonomija i jednostavno rukovanje

Pipetirajte bez napora zahvaljujući jedinstveno laganom i pojednostavljenom dizajnu Picus® 2 (samo 100 grama, jednokanalni model volumena 1.000 µL). Prikladno smještena radna tipka mekana na dodir i elektroničko izbacivanje nastavaka smanjuju napetost mišića za ljevake i dešnjake. Udoban dizajn ručke i kuka za prste osiguravaju da Picus® 2 pipeta lagano leži u vašoj ruci.

Sigurnosne značajke i podsjetnici

Kako biste poboljšali usklađenost pipeta, Picus® 2 nudi sigurnosne značajke kao što su zaštita lozinkom i podsjetnici za kalibraciju. Picus® 2 se može programirati s podsjetnicima za servis i kalibraciju, koje između ostalih važnih postavki možete zaštititi korištenjem značajke zaštite lozinkom.

Jednostavno čišćenje

Čišćenje pipeta bitan je dio dobre laboratorijske prakse. Picus® 2 pipete se lako otvaraju i čiste. Zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima, donje komponente pipete možete dekontaminirati autoklavom (osim višekanalnih modela od 1200 µL), UV ili dezinficijensima.

Video sadržaj

Dostupni modeli

Picus® 2 elektronska jednokanalna pipeta

VolumenBroj kanalaMarkaCijena
0.2 – 10 µL1Picus® 2Zatraži ponudu
5 – 120 µL1Picus® 2Zatraži ponudu
10 – 300 µL1Picus® 2Zatraži ponudu
50 – 1,000 µL1Picus® 2Zatraži ponudu
100 - 5,000 µL1Picus® 2Zatraži ponudu
500 - 10,000 µL1Picus® 2Zatraži ponudu
 

Primjena: stanični testovi, serije razrjeđivanja, ELISA, PCR i ekstrakcija DNA

Picus® 2 elektronska 8-kanalna pipeta

VolumenBroj kanalaMarkaCijena
0.2 – 10 µL8Picus® 2Zatraži ponudu
5 – 120 µL8Picus® 2Zatraži ponudu
10 – 300 µL8Picus® 2Zatraži ponudu
50 – 1,200 µL8Picus® 2Zatraži ponudu
 

Primjena: stanični testovi, rad na pločicama s 96 i 384 mikrojažica, PCR

Picus® 2 elektronska 12-kanalna pipeta

VolumenBroj kanalaMarkaCijena
0.2 – 10 µL12Picus® 2Zatraži ponudu
5 – 120 µL12Picus® 2Zatraži ponudu
10 – 300 µL12Picus® 2Zatraži ponudu
50 – 1,200 µL12Picus® 2Zatraži ponudu

Primjena: stanični testovi, rad na pločicama s 96 i 384 mikrojažica, PCR

Brochure: Picus® 2 - Electronic Pipette
Datasheet: Picus® 2 Electronic Pipette - The Most Sophisticated and Ergonomic Pipette Ever!
Certificate: Picus®️ 2 EU/EC Declaration of Conformity
User Manual: Picus® 2 Electronic Pipette

Često postavljana pitanja

Povezivost znači da Picus® 2 pipete mogu primati naredbe/upute iz vanjskog sustava i izvještavati o dovršenim radnjama, čime se ubrzava tijek rada te standardiziraju protokoli i dokumentacija.

Mobilna aplikacija može se koristiti za upravljanje pipetom i vođenje korisnika kroz tijek rada pipetiranja. Mobilna aplikacija dostupna je putem Play i App trgovine.

Mobilna aplikacija Sartorius Pipetting idealna je za pokretanje protokola za pripremu uzoraka, automatizirajući promjenu postavki pipete. Osim toga, pomoću aplikacije možete ažurirati svoje Picus® pipete.

Da. Bez aplikacije možete uživati ​​u svim osnovnim funkcijama pipetiranja Picus® 2 pipete. Aplikacija nudi smjernice za protokole pipetiranja, čineći ih lakšim i jednostavnijim za korisnika.

  • Pipeta je pakirana u karton koji se 100% može reciklirati
  • 100% obnovljiva električna energija koja se koristi u proizvodnji
  • Pipeta je dizajnirana za jednostavno održavanje, pružajući dug životni vijek
  • Proizvodnja je u skladu sa standardom zaštite okoliša ISO 14001
  • WEEE | Sukladno ROHS-u

Baterija pipete obično traje cijeli radni dan i može se u potpunosti napuniti za sat vremena. Picus® 2 pipete se mogu puniti pomoću stalka za punjenje jedne pipete, stalka za punjenje s četiri pipete ili pomoću USB kabela, dok je pipeta u upotrebi.

Pritisnite prečac i odaberite program s kotačićem za podešavanje. Pritisnite funkcijsku tipku OK za učitavanje spremljenog programa.

Picus® 2 pipeta sposobna je učiniti sve što mogu i prethodne pipete - glavni razlog za nadogradnju sada je korištenje prednosti povezivanja i mogućnosti korištenja svih značajki Sartorius Pipetting aplikacije. Mobilna aplikacija Sartorius Pipetting idealna je za pokretanje protokola za pripremu uzoraka, automatizirajući promjenu postavki pipete.

To se može dogoditi ako je nastavak nakon nanošenja blizu tekućine. Prilikom doziranja, pritisnite i držite radnu tipku sve dok je nastavak unutar posude. Pustite radnu tipku tek kada je nastavak dovoljno udaljen od tekućine.

Picus®  Nxt pipete imaju tri mogućnosti punjenja: USB AC adapter s kabelom, stalak za punjenje za 1 pipetu ili vrtuljak za punjenje za 4 pipete. Stalci su najprikladniji način punjenja baterije. USB kabel se može koristiti za punjenje tijekom pipetiranja. Stalci i USB adapter dostupni su zasebno.

Istražite pribor i dodatke za pipetiranje

moglo bi vas zanimati