Korisnička podrška

Korisnička podrška - Sartorius Croatia

Profesionalna podrška kad god vam je potrebno

Našim klijentima uvijek smo na raspolaganju za rješavanje bilo kakvih upita, poteškoća, korisničkih ili servisnih zahtjeva. Pružamo tehničke smjernice i kvalitetnu podršku za rad s uređajima, kao i u slučaju nastanka izvanrednih problema s vašim instrumentom. Svakom zahtjevu pristupamo stručno i promišljeno, a korisniku se posvećujemo maksimalno, s ciljem što bržeg rješavanja vašeg zahtjeva.

Korisnička podrška

Naše stručno osoblje na raspolaganju vam je za upite o proizvodima, edukacijama, servisu ili nekim od naših usluga. Izravnim razgovorom s našim osobljem, možete na brz i učinkovit način dobiti odgovore na vaša pitanja!

Servis i dostava

Vaše uređaje servisiramo u našim prostorima ili prema zahtjevu na lokaciji klijenta. Nastojimo se prilagoditi vašim potrebama i gdje god je to moguće, dostaviti proizvode i izvršiti usluge na vašoj lokaciji.

Informacije

Ako su vam potrebne detaljnije informacije o proizvodima, trebate korisničke upute, brošure ili želite znati više o proizvodima/uslugama koje naručujete, pošaljite nam upit i pružit ćemo vam sve potrebne informacije.