Laboratorijske edukacije

Laboratorijske edukacije - Sartorius Croatia

Stručne edukacije za laboratorijske stručnjake

Želite li usavršiti ili obogatiti postojeća znanja iz laboratorijskog rada ili bioprocesnih primjena? Naši programi edukacija, upravo su namijenjeni profesionalnom osposobljavanju u laboratorijskom i bioprocesnom području! Upoznajte naše stručnjake s dugogodišnjim iskustvom koji će vas osposobiti za uspješno suočavanje s izazovima brzog razvoja industrijske tehnologije i složenim regulatornim zahtjevima. Edukacije i praktične radionice usmjerene su poboljšanju koraka i aktivnosti u svakodnevnom laboratorijskom radu, kao i povećanju produktivnosti i svijesti o kvaliteti. Seminari i edukacije koje provodimo, pružaju praktična znanja i savjete za poboljšanje i proširenje tehnika koje svakodnevno upotrebljavate. Naše najpopularnije edukacije su:

  • Akademija vaganja
  • Akademija pipetiranja
  • Akademija mikrobiologije
  • Akademija laboratorijske vode. 

PRIJAVITE SE NA LABORATORIJSKE EDUKACIJE!

Akademija vaganja

Poštivanje međunarodnih propisa i standarda kvalitete u farmaceutskim laboratorijima od ključne je važnosti za postizanje dosljednih i točne rezultata vaganja. Naša Akademija vaganja pruža vam sveobuhvatnu teoriju i praktične savjete za usklađivanje s regulatornim zahtjevima. Saznajte kako izbjeći tipične pogreške vaganja i postići najpreciznije rezultate vaganja.

Akademija pipetiranja

Tehnika je ključna za uspješno pipetiranje. Ispravnom tehnikom možete na najbolji način iskoristiti svoje uzorke i dragocjeno vrijeme dok pipetirate bez poteškoća. Na našoj Akademiji pipetiranja pružamo vam znanje i praktičan uvid za efikasan, siguran i bezbolan rad, kao i savjete oko odabira optimalne pipete i tehnike za učinkovit rad u skladu s propisima.

Akademije mikrobiologije

Mikrobiološka kontrola neizostavan je segment za postizanje kvalitete proizvoda u farmaceutskoj industriji te industriji hrane i pića. U našoj Akademiji mikrobiologije steći ćete praktična znanja o važnosti mikrobiološke kontrole u proizvodnji, kao i ispravnom odabiru filtracijskih tehnika za što brži, efikasniji i jednostavniji laboratorijski rad.

Akademija laboratorijske vode

Na Akademiji laboratorijske vode, naučit ćete odakle dolaze kontaminanti iz vode i kako ju pročišćavati do standarda potrebnog za vašu specifičnu primjenu. Steći ćete teoretsko znanje i praktično razumijevanje o tome kako najučinkovitije pročišćavati vodu i rukovati laboratorijskim sustavima za pročišćavanje vode.

Što dobivate na našim akademijama?

Edukacije su namijenjene osnovnim i naprednim korisnicima koji žele povećati učinkovitost svakodnevnog rada i dobiti dodatne savjete o maksimiziranju korištenja laboratorijske opreme i bioprocesne tehnologije. Vrijednosti naših akademija su:

  • individualno znanje s ciljanim teoretskim fokusom
  • upoznavanje s radom uređaja na licu mjesta i 'hands-on' radionice
  • praktični savjeti i preporuke za propisana industrijska područja.

Edukacije također možemo organizirati prema potrebama i željama korisnika. Po završetku svake edukacije, polaznici dobivaju odgovarajući certifikat o sudjelovanju s popisom područja koja su obrađena na edukaciji.

Stručni predavači

Dragica Ribić

Akademija mikrobiologije

Svim sudionicima edukacije, nastojimo prenijeti praktična znanja o kvalitetnoj mikrobiološkoj kontroli i filtraciji. Zahvaljujući našim proizvodima i savjetima, korisnici imaju puno manje problema s kontaminacijom u laboratoriju i proizvodnji.

Ivica Granić

Akademija vaganja

Teoretska podloga nužna je za ispravno vaganje. U svojim predavanjima, naglasak stavljamo na opće pojmove vaganja i smjernice za održavanje i umjeravanje vaga, uz pridržavanje zahtjeva koje propisuju regulatorna tijela.

Tomislav Barbarić

Akademija pipetiranja

Korisnicima uvijek nastojimo dati praktične savjete za odabir odgovarajuće pipete i kvalitetne smjernice za provođenje dobre prakse pipetiranja. Smatramo da su naše edukacije doprinijele boljem ergonomskom iskustvu pipetiranja korisnika.

Gdje se održavaju edukacije?

Edukacije održavamo online, na lokaciji korisnika ili u našem novom edukacijskom centru. Centar za poslovne edukacije iz područja laboratorijskog rada i biotehnologije, opremili smo kako bi korisnicima omogućili ugodan boravak i motivirajuće okruženje za osobni razvoj i stjecanje novih znanja i vještina. Prostor je namijenjen manjim grupama sudionika, kako bi se ostvarila bolja učinkovitost i produktivnost, a osim edukacija, namijenjen je i sklapanju novih poznanstava, kao i prilici za razmjenu iskustava s drugim kolegama iz istog područja. 

Prijavite se na Akademije već danas!

Ako želite kvalitetnu i stručno vođenu edukaciju iz laboratorijskog ili bioprocesnog područja s praktičnim primjerima, prijavite se putem obrasca, a mi ćemo vas kontaktirati o prvom terminu!